Vétel

Budapesten Venne Ingatlant?

Tanácsadóink barátságosak és tapasztaltak, bízhat szakértelmünkben a gördülékeny és stresszmentes ingatlan vétel lebonyolításában.

 

A legjobb opció minden vevő számára

 
  • Változatos és kiterjedt ingatlanportfóliónk folyamatosan frissül, ezért könnyen megtalálhatja nálunk az Ön számára ideális ingatlanát. Ne maradjon le exkluzív ajánlatainkról se, amiket csak nálunk találhat!
  • Csapatunk egyedi és személyes szolgáltatást nyújt, így törekszik a baráti hangulat biztosítására mely páratlan a szakmánkban. Mi hiszünk az életre szóló megbízható kapcsolatokban.
  • Tapasztalt tanácsadóink és értékesítőink elkötelezettek a szakma mellet, melyet szívvel-lélekkel teljesítenek.
  • A legtöbb ingatlanirodával együttműködünk, ezért nem szükséges az idejét vesztegetnie, hogy sorba járja őket. Elég csak egyszer kifejtenie nekünk az igényeit, és mi a többi ingatlanértékesítőtől is bekérjük a legmegfelelőbb opciókat.
  • Ingatlan adás-vétel lebonyolításában kulcsfontosságú a pontos és gyors kommunikáció. Ügyfeleink számára elérhetőek vagyunk munkaidő után, és hétvégén is!

Gyakori hibák ingatlanvásárlásnál

 
  • Mielőtt belevágna az ingatlanvásárlásba, kulcsfontosságú a rendelkezésre álló keret pontos meghatározása. Azt tanácsoljuk, hogy a kerete 30%-át különítse el egyéb költségekre, és aszerint döntsön milyen ingatlant választ.
  • Ha hitelt is tervez igényelni, azt javasoljuk ezt még a keresés előtt kezdje meg, és kérjen hitel előbírálatot. Kérje segítségünket hitel ügyintézésben ha szeretne több banktól is ajánlatot kapni.
  • In order for you to buy a property in Budapest successfully, our real estate agent should be working with your best interests in mind. Always choose a qualified agent who has worked extensively with buyers.
  • Ezért is fontos, hogy megismerjük Önt és igényeit, hogy olyan ingatlant segítsünk választani amire valóban szüksége van. Gyakori hiba a túlnyújtózás vételkor, amit sajnos sok ingatlanos nem vesz figyelembe és végül kellemetlen helyzetbe hozza a vevőt.

 

A legjobb opció minden vevő számára

 

Változatos és kiterjedt ingatlanportfóliónk folyamatosan frissül, ezért könnyen megtalálhatja nálunk az Ön számára ideális ingatlanát. Ne maradjon le exkluzív ajánlatainkról se, amiket csak nálunk találhat!

Csapatunk egyedi és személyes szolgáltatást nyújt, így törekszik a baráti hangulat biztosítására mely páratlan a szakmánkban. Mi hiszünk az életre szóló megbízható kapcsolatokban.

Tapasztalt tanácsadóink és értékesítőink elkötelezettek a szakma mellet, melyet szívvel-lélekkel teljesítenek.

A legtöbb ingatlanirodával együttműködünk, ezért nem szükséges az idejét vesztegetnie, hogy sorba járja őket. Elég csak egyszer kifejtenie nekünk az igényeit, és mi a többi ingatlanértékesítőtől is bekérjük a legmegfelelőbb opciókat.

Ingatlan adás-vétel lebonyolításában kulcsfontosságú a pontos és gyors kommunikáció. Ügyfeleink számára elérhetőek vagyunk munkaidő után, és hétvégén is!

 

 

Gyakori hibák ingatlanvásárlásnál

 

Mielőtt belevágna az ingatlanvásárlásba, kulcsfontosságú a rendelkezésre álló keret pontos meghatározása. Azt tanácsoljuk, hogy a kerete 30%-át különítse el egyéb költségekre, és aszerint döntsön milyen ingatlant választ.

Ha hitelt is tervez igényelni, azt javasoljuk ezt még a keresés előtt kezdje meg, és kérjen hitel előbírálatot. Kérje segítségünket hitel ügyintézésben ha szeretne több banktól is ajánlatot kapni.

Egy jó ingatlan tanácsadó elsősorban mindig az Ön érdekeit tartja szem előtt. Ezért is fontos szakképzet kollégáinkat választania akik tudják, hogy a sikeres hosszútávú együttműködést csakis kitartó teljesítéssel, és többszörös bizonyítás útján lehet elérni.

Ezért is fontos, hogy megismerjük Önt és igényeit, hogy olyan ingatlant segítsünk választani amire valóban szüksége van. Gyakori hiba a túlnyújtózás vételkor, amit sajnos sok ingatlanos nem vesz figyelembe és végül kellemetlen helyzetbe hozza a vevőt.

 

The most Personal Buying Assistance

Let us guide you to your new property in Budapest

favicon white 1

Vegye fel velünk a kapcsolatot


Vegye fel velünk a kapcsolatot


Hasonlítsa össze az ingatlanhirdetéseket

Hasonlítsd Össze!